Üvegfal és üvegajtó beépítés

Ismerje meg a modern megjelenést kölcsönző üvegfalak és üvegajtók nyújtotta előnyöket

Ismerje meg az üvegfalakat

Az üvegfalak igencsak népszerűek lettek az utóbbi időszakban, mivel több előnyük is van. Könnyen tisztíthatók, jó hangszigetelők, több fényt engednek a helységbe és modern megjelenést is kölcsönöznek. Ezek mellett gyorsan beépíthetők és növelik a teret is. Az edzett üvegek elérhetik a közel 1cm-es vastagságot is, így eléggé strapabírók egyben.

Miért válasszon bennünket

Biztonság

Betartott határidő

Kedvező árak

Az üvegfalak funkciói

Az üvegfalak a munkahelyek mellett otthonunkba is megállja a helyét. Az üvegfalak akár toló vagy nyíló ajtóként is használhatók, melyek a beépített sínrendszeren gördülnek. Ezekhez társul a mágneses zár és kilincs a biztonságos nyitáshoz és záráshoz. A gumi tömítések pedig elnyelik a becsukódás rezgéseit és garantálják a megfelelő szigetelést is.

Legyen Önnek is üvegfala

Cégünk az egyeztetést és a terepfelmérést követően vállalja az üvegfalak beépítését. Legyen szó otthonáról, irodáról, wellness szállodákról, teraszról vagy akár üvegházról, bárhol alkalmazhatók a legnagyobb biztonsággal. Lépjen be a 21. századba és kölcsönözzön modern megjelenést a kedvenc helyének. Keressen fel bennünket és kérjen árajánlatot.

Tekintse meg galériánkat

ajánlatkérés

Küldjön üzenetet most!